+358 44 988 0978
Palautukset

Palautusoikeus
Kuluttajalla on kuluttajasuojalain 15§:n mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessa. Käytetyn tuotteen palautusarvo määritellään tapauskohtaisesti, mutta se ei voi ylittää 70% uuden tuotteen arvosta.

Palautustoiminta

Pakkaa tuote asianmukaisesti ja laita mukaan vapaamuotoinen palautuslähete. Voit myös täyttää allaolevan palautuslomakkeen.

Ilmoita palautuksestasi meille sähköpostitse osoitteeseen sales@wheelfactory.fi tai soittamalla myyntiimme numeroon 044 988 0978.

Palautuksen käsittely käsittelemme palautuksen mahdollisimman nopeasti sen saatuamme.

Reklamaatio ja takuu
Wheel Factory Finland Oy toimittamissa tuotteissa on valmistajan antama tapauskohtainen takuu. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena. Reklamaatio- ja takuuasioiden nopeuttamiseksi ota aina ensin yhteys reklamaatiokäsittelijäämme puhelimitse 044 988 0978 tai sähköpostilla sales@wheelfactory.fi Näin saat myös ohjeita miten toimia asian suhteen. Takuuasioissa tutkimme tapauskohtaisesti tuotteen. Pyrimme käsittelemään reklamaatiot viikossa. Tuotteen lähettämisessä, toimi kuten palautettavien tuotteiden kanssa.


Asiakkaan tiedot

Asiakkaan nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Tilauksen numero *
Ostopäivä
 


Tuotteiden tiedot

Tuotteen nimi *
Tuotekoodi *
Määrä *
Hinta *
Palautuksen syy *

Tuotteen nimi
Tuotekoodi
Määrä
Hinta
Palautuksen syy

Tuotteen nimi
Tuotekoodi
Määrä
Hinta
Palautuksen syy