+358 44 988 0978
Returns

Palautusoikeus
Kuluttajalla on kuluttajasuojalain 15§:n mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessa. Käytetyn tuotteen palautusarvo määritellään tapauskohtaisesti, mutta se ei voi ylittää 70% uuden tuotteen arvosta.

Palautustoiminta

Pakkaa tuote asianmukaisesti ja laita mukaan vapaamuotoinen palautuslähete. Voit myös täyttää allaolevan palautuslomakkeen.

Ilmoita palautuksestasi meille sähköpostitse osoitteeseen sales@wheelfactory.fi tai soittamalla myyntiimme numeroon 044 988 0978.

Palautuksen käsittely käsittelemme palautuksen mahdollisimman nopeasti sen saatuamme.

Reklamaatio ja takuu
Wheel Factory Finland Oy toimittamissa tuotteissa on tapauskohtainen valmistajan antama tapauskohtainen takuu. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena. Reklamaatio- ja takuuasioiden nopeuttamiseksi ota aina ensin yhteys reklamaatiokäsittelijäämme puhelimitse 044 988 0978 tai sähköpostilla sales@wheelfactory.fi Näin saat myös ohjeita miten toimia asian suhteen. Takuuasioissa tutkimme tapauskohtaisesti tuotteen. Pyrimme käsittelemään reklamaatiot viikossa. Tuotteen lähettämisessä, toimi kuten palautettavien tuotteiden kanssa.


Customers details

Name *
E-mail *
Phone *
Order number *
Date of purchase
 


Product details

Product name *
Product code *
Pieces *
Price *
Reason of returning *

Product name
Product code
Pieces
Price
Reason of returning

Product name
Product code
Pieces
Price
Reason of returning